PAARDENCOACHING IS VOOR IEDEREEN

De omgang met paarden leidt tot stabiliteit en je wordt je bewust van je lichaam.
Paardencoaching is voor iedereen die op het persoonlijke of professionele vlak wil groeien. Werken aan je communicatie, beter leiding willen geven of beter in je team willen functioneren. Controle te hebben over je eigen bewegingen, gedachten, emoties en gedrag.Omdat paarden communiceren op een niet-verbale manier en zij dus geen oordeel hebben over hoe jij eruit ziet, zijn ze een veilige partner voor mensen met autisme.
Jongeren
Ik werk graag met deze doelgroep. Jongvolwassenen zijn de toekomst, zij moeten zich nog presenteren in de wereld. Na verschillende onderzoeken gedaan te hebben ervaren veel scholieren een hoge werkdruk en de druk om te presteren. Daarnaast hebben de jongeren ook geen duidelijk beeld van een vervolgopleiding. Verder zijn jongeren vaak slachtoffer van pesten via social media.Wat wil ik nu eigenlijk, wat past bij mij.

Dus wanneer dingen niet helemaal lekker lopen zoals jij dat wil op school , op je stageadres, in je vriendenkring of thuis, dan is het misschien tijd om te luisteren naar wat een paard ons probeert te vertellen.

Vraag naar verdere informatie over speciale jongerenpakketten.