WIE ZIT ER ACHTER SENSIBLE COACHING?

Sensible Coaching is opgericht door mij, Mirella Vader. Ik ben partner, moeder, een zorgzaam persoon, coach, dierenliefhebster, luisteraar en een adviseur met veel humor.

Wat ik belangrijk vind:
Dat er vertrouwen is
Een luisterend oor bieden
Iets bij kunnen dragen

In 2013 las ik het Engelstalige boek van Rupert Isaacson. In dit verhaal gaat het over de zoon van Rupert, die autisme heeft. Rupert merkt al snel dat paarden een helende werking op zijn zoon hebben. Samen maken ze te paard een reis naar Mongolië waarin ze veel ontdekken over de helende werking van paarden. Sindsdien ben ik mij gaan verdiepen in paarden en genezing en begon voor mij een zoektocht. Vanuit die zoektocht heb ik mij onder andere weten te verdiepen door middel van opleidingen, trainingen en workshops. Wat me echter vooral veel heeft geleerd is het werken vanuit mijn gevoel.Paardencoaching komt uit Amerika en is in Nederland inmiddels ook goed aan het groeien. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten voor mensen en organisaties. Ik help mijn cliënten om op geheel eigen wijze contact te leggen met hun ‘ware ik’, door ze anders te leren kijken, denken en communiceren, meer te leren voelen en de juiste balans te helpen vinden. Ik doe dit vanuit mijn achtergrond als pedagoog, coach en adviseur.Waar dat mogelijk is geef ik je graag de nodige handvaten waarmee je uiteindelijk op eigen kracht de juiste balans weet te vinden. Wil je een impressie krijgen van hoe ik te werk ga en met welke paarden ik dat doe? Kijk dan eens op mijn blog.