WIE ZIT ER ACHTER SENSIBLE COACHING?

Sensible Coaching is opgericht door Mirella Vader; Partner, moeder, zorgzaam, coach, dierenliefhebster, luisteraar, adviseur liefst met veel humor. Wat vind ik belangrijk:

Dat er vertrouwen is

Om een luisterend oor te kunnen bieden

Om iets te kunnen bijdragen

Mijn leven is deels een zoektocht geweest. Van daaruit heb ik mij onder andere verdiept in opleidingen, trainingen, workshops, maar vooral werken vanuit je gevoel. Balans vinden in je privé leven en sociale / zakelijk leven.Het meest werd ik geïnspireerd doordat ik in 2013 het engelstalige boek las van Rupert Isaacson. Zijn zoon heeft autisme en hij reisde naar Mongolië. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in paarden en genezing.
Paarden coaching komt uit Amerika en is in Nederland al goed aan het groeien. Hoe leuk is het om mijn kennis en ervaring te gebruiken: om mensen en organisaties te helpen.Ik help mijn cliënten om op geheel eigen wijze contact te leggen met hun innerlijke ik. Oorspronkelijk als pedagoog, coach en adviseur. Ik leer ze om anders te kijken, anders te denken, anders te communiceren, meer te voelen en balans te vinden.
Dus waar dat mogelijk is geef ik je graag handvatten zodat je uiteindelijk op eigen kracht je juiste balans weet te vinden.Wil je een impressie krijgen hoe ik werk en met welke paarden. Kijk dan eens op mijn blog.